Vi tilbyder

Hvad tilbyder vi?

Tag kørekort hos Din Køreskole Silkeborg. Vi tilbyder kørekort til unge, omkring 17-års alderen. Det er en god måde at lære at køre bil, før man selv bliver kastet ud i det. 

 
Vi tilbyder selvfølgelig et helt normalt kørekort til førstegangserhververe. Vi gør meget ud af, at du skal være så klar som muligt til at få dit kørekort hos os. Man kan nærmest kalde os specialister i det. 
 
Vi byder meget velkommen til de af jer, som skal have generhvervet kørekortet, af den eller anden grund. Og så har vi to glade og erfarne kørelærere, som glæder sig til at lære dig at køre bil!
 
Vil du læse mere om reglerne for generhververe? 

Tilmeld dig i dag

Hos Din Køreskole Silkeborg, står vi klar til at lære dig at køre bil.

FAQS

Ofte stillede spørgsmål

Med vores hold, kan du typisk være klar til teoriprøve på kun 8 til 10 uger. Men grundet mangel på teori og køreprøver i øjeblikket, må man påregne et lidt længere forløb. 

Prisen for et b-kørekort, er 16.000,- + et gebyr til færdselsstyrelsen på 1000,- som dækker både teori og praktisk prøve.

Ekstra kørelektioner koster 600,- 

Læs mere om vores priser her

I Silkeborg vil det primært være Dorthe Linå, som vil være din kørelærer. Dorthe har over 15 års erfaring som kørelærer, så du vil være i trygge hænder.

Betalingen foregår over to rater. Anden teoriaften betales 1. rate og fjerde teoriaften betales 2. rate, evt. ekstra lektioner afregnes før praktisk prøve. 

Nej du skal ikke være fyldt 17 år. Du kan starte dit forløb når du er 16 år og 9 måneder.

Vi afholder teoriundervisning en gang ugentligt. 

Teori aftenerne ligger som udgangspunkt mandag eller tirsdag. 

Der skal betales et gebyr til færdselsstyrelsen, som skal dække teori og praktisk prøve. 

Læs mere om gebyr her.

Holdene består som udgangspunkt af 8-10 deltagere. 

Kom godt i gang

Tag dit kørekort hos Din Køreskole Silkeborg