Teoretisk og praktisk undervisning

Teorilokalet i Silkeborg
Undervisning

Læs herunder og bliv klogere på forløbet:

Hos Din Køreskole Silkeborg tilbyder vi byens bedste undervisning af to erfarne kørelærer. Her garanterer vi professionel undervisning til både den teoretiske- og praktiske undervisning. Vi vil gøre vores bedste for at klæde dig bedst muligt på, til de pågældende prøver.

Hvad skal man i lære i teoriundervisningen?

I teoriundervisningen bliver du klædt på til at befærde dig i trafikken. Du lærer aflæsning af skilte, bilens teknik og situationer, som man kan blive udsat for, i det virkelig liv med kørekort. Når du skal tage kørekort, er det lovpligtigt, at du gennemfører 29 teorilektioner. Vi tilbyder, hos Din Køreskole Silkeborg, gratis ekstra teorilektioner, hvis du ikke føler dig parat til teoriprøven. Når du er færdig med de påkrævende 29 lektioner, skal du op til en teoriprøve. I denne prøve skal du vise du har lært og forstået færdslen. Prøven er multiple choice. Prøvesvaret vil blive rettet med det samme, derfor vil du få resultatet med det samme.

Den praktiske del?

Nu er det tid til, at få foden på speederen.

Den praktiske del indeholder:

  4 Lektioner på manøvrebane

  16 Lektioner på vejen

  4 Lektioner på køreteknisk anlæg

Kørsel på lukket øvelsesplads, bliv helt klar!

Inden du kommer ud og køre på de rigtige landeveje, skal du først ud at køre på en lukket øveplade. Denne øveplads er manøvrebanen. Her stifter du for første gang bekendtskab med bilen og dens funktioner. Her kan du lære at betjene bilen i de tryggeste rammer.

Hvad er manøvrebane

Efter manøvrebanen er du klar til landevejene. Dette består af 16 lektioner. Her stræber vi, hos Din Køreskole Silkeborg, efter at gøre køretimerne til en behagelig oplevelse. Her får eleverne tid og ro til at lære det hele. Vi lover dig en god oplevelse og et kørekort i hånden.

Hvad er køreteknisk anlæg?

Skal du erhverve dig kørekort for første gang, skal du på køreteknisk anlæg. Køreteknisk anlæg indebærer blandt andet, kursus på glatbane.

Glatbane kursus

Her får du kendskab til hastighed, styring og bremsning. Det klæder dig på til at tage de hurtige men rigtige beslutninger i forskellige uforudsete situationer.

Øvelserne på køreteknisk anlæg er ikke kun glat bane, men nogen af øvelserne vil også foregå på tør bane. Dette kursus skulle gerne få dig til at indse, at overtrædelse af de fysiske naturlove altid ender med en ulykke.

Køreteknisk anlæg er er kursus, som skal bestås før, at du må gå til den afsluttende prøve.

Føler mig ikke klar til den praktiske prøve?

Føler du dig endnu ikke klar til den afsluttende køreprøve, finder vi hurtig ekstra køretimer til dig. Det vigtigste for os er, at du føler dig klar og tryg til at gå til prøven.  Skulle du have behov for ekstra køretimer, koster det 650 -, inkl. Moms pr. stk.